Centrul de Studii

UN SPECIALIST INTOTDEAUNA ALATURI DE TINE. GRATUIT!

Centrul de studii Gianluca Mech® a fost înființat de Gianluca Mech®, creatorul proiectului Gianluca Mech®. Acesta își propune să aprofundeze și să dezvolte aspectele tehnico-științifice ale programului de dietă Gianluca Mech®, să promoveze și să facă publice programele sale și să ofere servicii specifice clienților.

Centrul de studiu Gianluca Mech®, situat în Asigliano Veneto , via Rodolfo Mech, oferă servicii de consultatii tehnice sau medicale gratuită retailerilor calificați și consumatorilor finali, susținându-i în urmărirea sănătății și a sănătății.

Centrul de studiu Gianluca Mech® este activ din 2007: în ultimii 10 ani s-au prescris 60000 de diete și 40000 de consultări au fost furnizate de Centrul de studiu. În plus, aproape 30 de articole științifice au fost publicate în reviste naționale sau internaționale referitoare la aplicarea și eficacitatea dietei Gianluca Mech®: nicio companie nu se poate lăuda cu o activitate științifică egală cu cea care caracterizează această abordare nutritionala.

POTRIVITE PENTRU DIETA GIANLUCA MECH®

Având în vedere că Dieta Gianluca Mech® este disponibilă gratuit, cel mai bine este să obțineți sfaturi medicale înainte de a începe această procedură de reducere a greutății. Medicul va va prescrie dieta numai după ce ați completat o cerere de „autocertificare” care include examinările necesare, așa cum este specificat în partea de jos a documentului.
Formularul de autocertificare este tot ceea ce este necesar pentru a solicita consultanță medicală pentru Protocolul de bază (20 de zile). Pentru a solicita sfaturi medicale pentru Protocolul intermediar (30 de zile) sau Protocolul de impact (40 de zile), pe lângă furnizarea istoricului dumneavoastră medical, sunt necesare și analize de sânge.
Informațiile incluse în documentul de autocertificare sunt, de asemenea, utilizate pentru a crea un regim de întreținere sau de dietă personalizata, care trebuie urmata după dieta Gianluca Mech®.

VALOAREA ADĂUGATĂ A CENTRULUI DE STUDII GIANLUCA MECH®

Dacă starea unui pacient nu este compatibilă cu programul de dietă Gianluca Mech®, va fi recomandată o dietă alternativă de reducere a greutății.
Acesta este un serviciu complet gratuit, garantat de centrul de studii Gianluca Mech® prin Gianluca Mech SPA, o companie care intenționează să mențină o relație onestă, directă și transparentă cu clienții săi. Scopul său, in principal, este de a face oamenii să se simtă bine fizic și psihic, indiferent dacă Dieta Gianluca Mech® este potrivită pentru ei sau nu.

TRAINING

Centrul de studii Gianluca Mech® organizează cursuri de instruire la diferite niveluri, pe diferitele protocoale și proiecte ale lui Gianluca Mech®, pentru cei care necesită instruire științifică, cum ar fi osteopatii, dieteticienii, nutriționiștii, distribuitorii produselor Gianluca Mech SpA și pentru cei care lucrează în centrele INTisanoreica®, saloane de infrumusetare, magazine naturiste, farmacii, parafarmacii și centre de fitness.

FORMATORII

O Echipa de experti calificati, care își dedică energia exclusiv dezvaluiriii metodei Gianluca Mech®, care coordonează și ajută participanții si care, la rândul lor, nu participă doar la lecție, ci și interacționează prin activități de dezbatere și brainstorming.

ORARUL

Cursurile de bază se desfășoară în locații din toată Italia, pe tot parcursul anului, conform programelor întocmite de Gianluca Mech. La sfârșitul cursului se acordă un certificat de participare.

CERCETARE

Centrul de studii Gianluca Mech® realizează cercetări tehnice, științifice și medicale cu privire la programele de dietă Decottopia și Gianluca Mech®, în colaborare cu institute de cercetare naționale și internaționale recunoscute.

Centrul de studii Gianluca Mech® este responsabil si cu publicarea rezultatelor cercetărilor efectuate și punerea lor la dispoziție atât publicului larg, cât și celor care lucrează în industrie, făcând legătura cu Laboratorul Mech de la Universitatea din Padova

CONSULTANȚĂ ȘI ASISTENTA

Gianluca Mech oferă asistență și consiliere gratuită cu privire la programul de dietă Gianluca Mech® tuturor centrelor Tisanoreica, comercianților certificati și utilizatorilor finali.