Despre noi

DIN 1911

În calitate de moștenitor al unei familii cu tradiție in utilizarea plantelor medicinale, vechi de secole, care vine inca de la sfârșitul secolului al XVI-lea, compania Gianluca Mech, cu sediul în Asigliano Veneto, în provincia Vicenza, a produs și comercializat produse care utilizeaza metoda „Decottopia®”, sau „ metoda a zece plante ”din 1911. Aceasta este o tehnică străveche folosita pentru prelucrarea ierburilor medicinale, care a fost transmisă de-a lungul secolelor din tată în fiu, până la Gianluca Mech, actualul custod al secretelor industriale care sunt nucleul activităților comerciale ale companiei. Aceste produse unice și exclusive sunt complet lipsite de alcool, zahăr, conservanți și gluten.

Pe baza experienței și a expertizei obținute prin metoda Decottopia®, au fost dezvoltate alimente dietetice specializate care stau la baza inovativului „Program global de dietă Gianluca Mech”, dezvoltat și testat în colaborare cu Laboratorul Mech al Universității din Padova.

Produsele Gianluca Mech sunt protejate de o marcă înregistrată, evidentiata pe ambalajul fiecarui produs. Gianluca Mech extinde brandul Gianluca Mech exportând protocolul și principiile sale în întreaga lume, câștigând în notorietate si continuind cresterea cu success a companiei.

Dieta Gianluca Mech este un adevărat „program de dietă”, o abordare complet nouă pentru scăderea în greutate, o cale către frumusețea și starea de bine personală care combină pentru prima dată „gustul excelent” cu „intrarea în formă” a organismului.