Unde primesc comanda?

Coletul va fi livrat la adresa pe care aţi furnizat-o in formularul de comandă.

 

Cand voi primi comanda?

Termenul de livrare este de minim 24 de ore de la procesarea comenzii, livrarea urmand a fi efectuata in termenul prevăzut de art. 18  din OUG nr. 34/ 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative. In cazuri excepţionale, de exemplu condiţii meteorologice nefavorabile, livrarea in zone greu accesibile sau in perioade foarte aglomerate din an (Black Friday, Crăciun, etc.), livrarea poate suferi intarzieri. Comanda se consideră valabilă numai după ce societatea confirmă clientului prin e-mail sau telefon posibilitatea onorării acesteia.

 

Cum plătesc?

Plata se face prin ramburs, in momentul in care veţi primi coletul la adresa specificată in formularul de comandă. Acceptăm şi plata in avans, prin transfer bancar, sau online direct pe site. Pentru aceste opţiuni, vă rugăm să ne contactaţi pe e-mail şi telefonic după ce aţi făcut comanda, pentru a vă oferi detalii suplimentare.

 

Există taxe de livrare?

Tarif național: 19 lei
Pentru localitatile care nu se afla in reteaua Same Day taxa de livrare este de 24 lei.

 

Va rugăm să aşteptaţi confirmarea telefonică a disponibilităţii produselor în stoc (nu toate produsele disponibile pe site sunt disponibile şi la deposit).

Share

X
Call Now Button