Mech Lab

Departamentul de cercetare

Laboratorul Gianluca Mech este primul și singurul laborator dedicat de cercetare a cetozei din Italia, înființat în cadrul Departamentul de Fiziologie al Departamentului de Științe Biomedicale din cadrul Universității din Padova, care are ca temă de cercetare specializată „Efectele fiziologice ale nutriției și exercițiilor fizice cu referire particulara la dietele ketogenice și starea metabolică cunoscută sub numele de cetoză “.

Scopul principal al laboratorului modern de cercetare „Mech Lab” este acela de a analiza, studia și promova cunoașterea procesului fiziologic cunoscut sub numele de cetoză și corelarea acestuia cu sănătatea, metabolismul și exercițiile fizice.

După ce a fost cercetată de comunitatea științifică prin publicarea sa în prestigioase reviste științifice internaționale, cercetările efectuate la Mech Lab sunt raportate la Centrul de cercetare Gianluca Mech SpA, care apoi transmite aceste informații celor care lucrează în industrie.

Lucrările efectuate în Mech Lab conduc la dezvoltarea de produse inovatoare de către Gianluca Mech SpA, care sunt apoi brevetate și comercializate, asigurând astfel că pot fi utilizate pentru a ajuta cât mai mulți pacienți. La rândul său, Mech Lab colaborează cu Centrul de studiu Gianluca Mech SpA, astfel încât lucrarile să poată fi publicate.

În sfârșit, Laboratorul Mech cooperează cu diverse alte instituții și asociații din multe alte țări din întreaga lume, care au interesul de a urmări cercetarea în acest domeniu științific specific, în colaborare cu Universitatea din Padova.