Metoda DECOTTOPIA®

DECOTTOPIA®

Utilizaţi o metodă străveche pentru extragerea și prezervarea ingredientelor active din cel puțin zece plante diferite, sub formă lichidă, fără utilizarea de alcool, zahăr, conservanți sau gluten.

Decottopiricele sunt suplimente alimentare care îmbunătățesc alimentația, maximizează bunăstarea generală a unei persoane și îmbunătățesc funcțiile fiziologice ale organismului.

Pot fi utilizate în timpul protocolului Dietei Gianluca Mech și, datorită gamei largi de proprietăți, sunt de asemenea benefice chiar și atunci când nu se urmează un protocol dietetic.

Pot fi consumate nediluate sau diluate cu apă, pentru a hidrata și detoxifica organismul.

Un program de detoxifiere care are un gust minunat

„Decottopia®” produsele includ „metoda cu zece plante”: se folosesc cel puțin zece plante diferite ale căror ingrediente active au fost extrase prin infuzie, macerare și decoct.
Extractele sunt absolut naturale și extrem de eficiente pe parcursul celor trei etape ale dietei, deși pot fi luate în orice moment pentru a îmbunătăți starea noastră de bine generală și funcțiile noastre corporale.
Ele pot fi considerate suplimente alimentare autentice și, în anumite privințe, ca aparținând „alimentelor de specialitate” din bucătăria tradițională italiană, atât de mult încât unele persoane le folosesc nu numai pentru proprietățile lor sănătoase, ci pentru plăcerea pură, savurând aromele și beneficiind de proprietatile plantelor din care sunt făcute.

Produsele Decottopia® înainte și în timpul dietei

Produsele Decottopia® sunt o parte esențială a dietei Gianluca Mech®.
Simpla pierdere în greutate nu este suficientă pentru obținerea acelui sentiment de bine pe care îl dorim cu toții; trebuie, de asemenea, să ne detoxifiem pentru o stare de fitness optimă. Produsele Decottopia®, utilizate în etapele dietei Gianluca Mech®, sunt extrem de pure și total naturale nu numai în compozitia lor, ci și în modul de prelucrare și conservare. Fara adaos de conservanti, alcool, zahar sau gluten, gama de produse Decottopia® este ideala pentru diverse categorii de persoane, precum diabetici, copii peste 5 ani, cei care sufera de boala celiaca si persoanele in varsta.

Cum se utilizează extracte decottopirice

Decottopiricele pot fi luate la cald sau la rece, diluate în apă sau sub formă de concentrate, în funcție de tipul de extract.
În funcție de produs, extractele decottopirice sunt luate în momente diferite, astfel încât unele vor fi luate după mese, altele înainte de a merge la culcare și altele in timpul zilei.
Nu este recomandat să luați extracte decottopirice care au efect opus, în același timp (de exemplu, un tonic și un relaxant).
Produsele decottopirice sunt foarte sigure și pot fi folosite pentru perioade de timp prelungite. Pentru mai multe indicatii individualizate, contactați Centrul de studiu Gianluca Mech®.

Atenție: nu recomandăm utilizarea produselor în timpul sarcinii, alăptării și pentru copii sub 3 ani. Produsele nu trebuiesc considerate înlocuitori pentru o dietă variată, echilibrată și un stil de viață sănătos.